Efter twitterryktet – Hult dementerar inte ens på marknaden

Twitter är en plats där det samlas mycket information. Vissa delar är sanna, medans annan information är rena lögner. Vissa saker är modifierad sanning eller att sanningen är kryddad. Twitter är en plats där rykten frodas och sanningen bli oviss. Men faktum är att många av de ryktena som finns på Twitter senare visar sig vara sanna.

Denna gången handlar ryktet om att Travis Turnbull skulle vara aktuell för att spela i HV71. Men det ryktet dementeras snabbt av Johan Hult som är HV:s sportchef som säger att Travis Turnbull inte ens är på marknaden.

Ryktet startade när Travis Turnbull började följa HV71 på twitter. Spekulationerna startade direkt om att det hela handlade om att spelaren började följa sin nya klubb på twitter. Men enligt HV:s sportchef Johan Hult så är fallet inte så. Han tror snarare att det rör sig om att Calle Ridderwall, som spelar i HV, och Travis Turnbull tidigare har spelat ihop och känner varandra. Johan Hult dementerar ryktet och säger att det bara är att släppa den tanken, det handlar om en person som följer ett lag på twitter, inget annat.

 

Läs också: Karalahti tillbaka i HV: Lindbom en av ligans bästa.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar