HV71 kan tappa stjärnvärvningen

Victor Ejdsell är en hockeyspelare som nyligen skrev på ett tvåårigt kontrakt med HV71. Men frågan är hur det kommer bli med spel för HV. Victor Ejdsell har själv sagt till Admirals Roundtable – Det är inte 100 procent säkert än.

 

Det var i maj som det presenterades att Victor Ejdsell kommer att spel i HV71. Hans position är center och tidigare spelade han för BIK Karlskoga i Hockeyallsvenskan. Victor Ejdsell blev inte draftad men på senare år fick NHL upp ögonen för honom och han skrev på ett kontrakt med Nashville Predators, trots sitt kontrakt med HV71. Det är detta som gör att framtiden är oviss. Det är fortfarande ovisst huruvida Victor Ejdsell kommer att spela i Nashville Predators i NHL eller om han kommer att spela för HV71. Han själv säger att det inte är 100 procent klart än.

 

Inte aktuellt med spel i NHL enligt HV71:s sportchef

Johan Hult som är HV71:s sportchef räknar med att Ejdsell spelar i HV71. Han har sagt – Alla indikationer som vi har fått säger att han ska vara här. Sedan ligger det NHL-avtal i grund och botten men de har inte uttalat något annat till oss. Jag tror att han skulle må väldigt bra att spela i SHL åtminstone ett år.

 

Läs mer: HV71 kan tappa stjärnvärvningen.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar