Köpte sex på hotellet – greps mitt i akten

Det var på ett rum i hotell som en sexköpare och en sexarbetare befann sig. De hade checkat in för att kunna fullfölja köpet, men personalen på hotellet fattade misstanke och slog larm till polisen. Polisen kom till platsen och bröt sig in på rummet, under akten. Mannen blev tagen på bar gärning med byxorna nere, bokstavligt talat.

– Hotellen i stan hör av sig ibland när de har misstänkta sexköpare där, det kan vara att en kvinna checkar in under ett par dagar och senare blir det ett onormalt spring, säger Lasse Johansson som är presstalesman på polisen i Jönköping.

Det var en man i 45-årsåldern och en kvinna som var på hotellrummet. Varken mannen eller kvinnan ska ha varit boende i Jönköping. Tack vare att personalen på hotellet slog larm till polisen så kunde mannen gripas. Mannen släpptes efter förhör men misstankarna kvarstår. Kvinnan är inte misstänkt för något brott.

Ett annat sexbrott var det när ett par firade två år tillsammans och blev dömda för att ha sex ute på en gräsmatta. Dock handlade brottet inte om något sexköp i detta fallet utan om att paret hade sex på en offentlig plats.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar