Paret firade två är tillsammans – döms för sex på gräsmattan

Ett par hade årsdag, de hade varit tillsammans i två år. Men firningen slutade med en polisanmälan och paret är nu anmälda för att ha haft sex på gräsmattan.

Det var när paret firade tvåårsjubileum som de ville fira med att ha sex utomhus. Något som de senare skulle komma att dömas för. -Det kanske blev lite häftigt, säger mannen i paret. Det var på en gräsmatta i Österängen, som ligger i Jönköping, som paret valde att njuta av varandras kroppar när de firade att de hade varit ett par i två år. Paret är i medelåldern och drack öl för att fira sin årsdag, det övergick sedan till sex som mannen har erkänt blev lite väl häftigt. Polisen ringde senare till paret för att förhöra dem och det var så de fick reda på att en anmälan hade upprättats.

 

Läs även: Livräddande hjältar fick pris av polisen.

 

Paret döms för förargelseväckande beteende

Det som var tänkt som en härlig stund för att fira årsdagen slutade istället i en polisanmälan och nu har paret dömts för förargelseväckande beteende. Påföljden blev 800 kronor per person i böter. Det fanns även foton som bevis på att paret hade sex utomhus på gräsmattan.

 

Läs också: Hennes cykel stals för två veckor sedan – köpte tillbaka den på blocket.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar