Ullström: att höra att folk har källor – då brast det för mig

Det ryktades om att David Ullström skulle återvända till HV71 för spel i hockeylaget. Enligt David Ullström själv så är detta helt felaktigt och det brast för honom när han hörde det – han började skratta.

Det är många som drömmer om att David Ullström ska komma tillbaka till HV71. Han var en mycket omtyckt och duktig spelare och när han försvann från HV var det en stor förlust. Enligt uppgifter till Jnytt så fanns det källor på beslutet om att David Ullström var påväg hem och att han skulle göra comeback i HV71. Men när tidigare JKPG live kontaktade David Ullström så skrattade han åt det hela och sa att det inte alls var sant.

– Det var ganska komiskt. Det var humor för mig att vakna upp till det. Att höra att folk har källor, ja då brast det för mig, säger David Ullström och fortsätter:
– Jag läser väldigt lite tidningar men jag fick 13 sms från polare om det här och då är det svårt att inte kolla. Men alla som känner mig vet att det är rykten och det är ingenting som berör mig.

Så att du skulle vara nära en återkomst stämmer inte?
– Just nu förhandlar jag inte ens med HV71. Det är inte uteslutet med en återkomst, men som det ser ut nu så är det inte aktuellt.

 

Läs också: Förre guldhjälten påväg tillbaka till HV71.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar