Här är pensionärerna som skapar turistkaos – köer för att fota dem

Ett par pensionärer har blivit en turistattraktion på Visingsö. Det är de lekfulla pensionärerna Kerstin Carlgren, 60, och Reidar Tengman, 67 som har satt upp en rolig skylt som får folk att stanna till för att titta och fota. Det är ett 50-tal turister som dagligen stannar för att föreviga pensionärernas skylt som varnar för lekande pensionärer.

Skyltar som varnar för lekande barn är vanligt, speciellt i villaområden och vid skolor och lekplatser. Men en skylt som varnar för lekande pensionärer inte något som man ser varje dag. Just därför väcker denna skylten mycket uppmärksamhet. Sidan Hej Jönköping la ut en bild på skylten och bilden fick stor uppmärksamhet och delades över 180 gånger och fick närmare 2 000 likes.

 

Nyhet: Idag startar rättegången mot 28 åringen.

 

Den populära skylten var en present

Kerstin och Reidar hade pratat om att det hade varit roligt med en liknande skylt då det är många som kört fort i området. En vän till ett av parets barn arbetar med vägskyltar och tillverkade den roliga skylten till paret som sedan fick den i present. När folk stannar och fotograferar går pensionärerna ibland ut och poserar vid skylten för att spexa till det lite.

 

Läs också: Kvinna skadad – nedknuffad från läktaren under HV matchen.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar