Uppgifter: förre guldhjälten kan vara på väg tillbaka till HV

Andreas Falk bygger hus i Bankeryd i Jönköping. Och enligt uppgifter så är den forne guldhjälten på väg tillbaka till Jönköping även av andra anledningar än bara ett husbygge. Nämligen för att återigen spela i HV71.

Andreas Falk bygger hus i en by som ligger strax utanför Jönköping, rapporterar Aftonbladet. I och med detta startade det omedelbart rykten om att centern är på väg tillbaka för att spela i HV71. Detta är rykten som nu späs på när uppgiftslämnare påstår sig ha information om att Andreas Falk är på väg tillbaka. Även Andreas Falks agent Joakim Persson har sagt: – Andreas har ett utgående avtal med Köln, det kan bli att han stannar där eller att han återvänder. Från hans sida skulle HV71 vara högaktuellt om han återvänder till SHL.

Läs också: Avslöjar beskedet om guldhjältens framtid efter skräckskadan.

 

Både Andreas Falk själv och hans agent Joakim Persson ser spel i HV som en möjlighet och något som är högst aktuellt. Huruvida HV kommer att erbjuda Andreas Falk ett kontrakt eller inte återstår att se. Men enligt uppgifter så förs det en diskussion mellan HV71 och Andreas Falk och hans agent Joakim Persson.

 

Läs också: Förre HV-spelaren utköpt ur KHL klubben.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar