MC träff firade med dödsryttare

En dödsryttare är en person som har bensinen i blodet och som åker ifrån döden med bakhjulet. Dödsryttarna är beredda att offra hela sina liv, bara för att publiken ska få tio minuter fyllda av spänning. De utför stunts som skulle kunna betyda döden om något gick fel. De är ryttare på en MC som riskerar döden, alltså är de dödsryttare.

Dödsryttarna kan åka på en MC baklänges, upp och ner, bak och fram, hängandes, ståendes, sittandes eller på något annat farligt sätt.

 

Nyhet: Jönköping laddar för spektakulär dressyrtävling.

 

Det var under en klassisk MC träff som en så kallad dödsryttare dök upp och bjöd in till show. Det var ett mycket uppskattat moment som fick många att tappa hakan och de tappade även tid och rum för att de blev så uppslukade av showen. Det är en blandning av skräck och förtjusning. Ibland kan det vara svårt att veta om man ska vara rädd eller om det bara är häftigt. Kommer dödsryttaren att landa säkert på marken eller kommer han att tappa MCn i luften? Ingen vet. Man vill inte se någon bli skadad, men man kan ändå inte slita blicken från den spektakulära showen som sker.

 

Läs också: Sjätte förlusten för Tenhult.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar