Bromander: det är Sune Lantz som skadar varumärket nu

Flera av Jönköpings Södras sponsorer gick gemensamt ut i ett brev och berättade att de slutar att sponsra klubben. Detta är för att de har tappat förtroendet för klubbens styrelse.

Christer Strandberg beskriver att situationen är ett hot mot föreningsdemokratin och att det inte borde gå till på detta sättet. Enligt en artikel i SVT säger han följande: Det här är en ren maktdemonstration från de som har pengarna och det är inte så här man bygger en förening. Han fortsätter med att säga: För demokratins skull hoppas jag att J Södra klarar sig utan ”Nätverket” för den maktdemonstration som de har gjort hör inte hemma i idrotten.

Sune Lantz har sagt till SVT Jönköping att han upplever att stödet till klubben är stort. – Många uttrycker att de vill att jag kandiderar. Jag vet ytterligare några sponsorer som tycker att det här är fel från valberedningen, säger han.

Men enligt Anders Bromander är det Sune Lantz som har skadat föreningens varumärke. Han tycker att det är Sune Lantz som har ansvarat för att samtliga sponsorer har dragit sig ur att sponsra föreningen.

 

Läs också: Tankade sin egen bil med arbetsgivarens kontokort.

 

About Anders Svärd

Lämna en kommentar