Karalahti om framtiden: jag har några erbjudanden

Jere Karalahtis kontrakt går ut efter säsongen och nu är frågan om han stannar kvar i HV71 eller inte. Det är många lag som rycker i honom, och inte bara i Sverige. – Jag har några erbjudanden från olika ligor runt om i Europa, har Jere Karalahti själv sagt till tidigare JKPG Live.

Jere Karalahti la upp en bild på Instagram som sparkade igång spekulationer. Det var bilder på souvenirer från Jere Karalahtis finska moderklubb IFK Helsingfors. Många misstänkte direkt att Jere Karalahti var påväg tillbaka till moderklubben IFK Helsingfors. Men enligt honom själv så är han inte på väg tillbaka.

Så här har han sagt om det: – Nej nej nej, det är bara presenter till barnet från några kompisar hemma. Men det är laget från min hemstad. Jag spelade där från att jag var sju år och min pappa fick mig att börja där. Vi ska få en pojke, så vännerna pressar mig och hoppas det blir IFK för honom också. Jag några erbjudanden från olika ligor runt om i Europa. Från lag i Finland, Sverige och Tjeckien till exempel. Vi får se när det är dags för det, nu är det inte riktigt läge att tänka på det. Självklart trivs jag bra här i Sverige också, man vet aldrig. Nu fokuserar jag på den här säsongen och det här laget. Vi är ett bra gäng och jag ser fram emot slutspelet.

Läs också: Förre HV spelaren utköpt ut KHL klubben.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar