Efter 196 dagar på service – bilen ännu inte klar

Familjen Gustafsson/Johansson väntade tillökning och köpte därför en ny och större bil. Men det hela blev en mardröm och efter 196 dagar på verkstaden har de fortfarande inte fått tillbaka sin bil – men däremot har det lilla tillskottet gjort entre i familjen.

Familjen införskaffade en Hyundai Santa Fe. Men redan efter 300 mil så havererade motorn. En bil ska inte gå sönder så fort och Jessica Gustafsson blev irriterad när det hände. Det var under julhelgen det inträffade och familjen kunde därför inte transportera bilen till verkstaden direkt. Men de kontaktade verkstaden – som inte hörde av sig tillbaka. Efter två månader så hjälpte Jessicas pappa familjen att transportera bilen till verkstaden ändå. Och där har den blivit stående – i 196 dagar.

Enligt verkstaden så har de fått in den nya motorn, men familjen har ändå inte fått några klara besked om när de kommer att installera den nya motorn eller när de får tillbaka sin nyinköpta bil igen. Det har gått så pass långt att familjen har anmält bilhandeln till Allmänna reklamationsnämnden, ARN.

 

Läs också: Flera trafikolyckor under morgonen – SMHI går ut med klass 1 varning.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar