Nya bakslaget för HV – stjärnbacken är sjuk

Det är mycket som händer i HV71. Det är skador och sjukdomar – sist ut var Önerud som fick en tackling och slog i huvudet, vilket befarades vara en hjärnskakning. Enligt Önerud själv hade han kunnat bli mördad. Nu är det ännu ett bakslag för laget och stjärnbacken är sjuk.

Johan Lindboms gör sin första säsong som tränare i HV71. Men dessvärre har han inte haft någon större framgång när det kommer till lagets skadeläge. Det är många spelare som har blivit skadade eller sjuka och vissa av dessa spelare har varit nyckelspelare. Det senare är att både Mattias Tedenby och Chris Campoli har insjuknat i magsjuka. Med vissa lindrigare sjukdomar går det fortfarande att spela, men med magsjuka är det omöjligt. Dessutom är det otroligt smittsamt och ett helt lag med magsjuka skulle vara förödande.

 

Uppdatering

Goda nyheter. Både Mattias Tedenby och Chris Campoli är nu friska från magsjuka och kommer att spela under nästa match. Det är Växjö Lakers och HV71 som drabbar samman. Dock har Adam Almquist nu istället drabbats av magsjuka och missar därför derbyt. Även Axel Eidstedt och Ted Brithén är borta från truppen.

 

Läs också: Förre HV spelaren utköpt ur KHL klubben.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar