Erik Ersberg lämnar HV71 efter uttaget

Vi har tidigare rapporterat om att Erik Ersberg blir borta längre än förväntat, och nu kommer nästa bakslag – Erik lämnar HV71.

Erik Ersberg, som är målvakt, startade sin karriär i HV 2005 och har varit en riktig publikfavorit – och en väldigt viktig spelare för HV71. Däremellan har han även varit borta i USA och spelat i NHL i Los Angeles. Det var något som gav spelaren stor erfarenhet, men han valde ändå att återvända hem till Sverige och HV71.

 

Intervju med tidigare JKPG Live

– Jag blir inte kvar för nästa år, det har jag vetat om ett tag. Det känns tråkigt, jag har trivts jättebra här, både den här gången och förra säsongen.

När han fick frågan om han hade velat stanna kvar i HV säger han:
– Ja, det hade man väl velat. Det är väl både och, det beror ju på lite vilken roll man hade fått och så. Jag har njutit att spela framför den här publiken. Han fortsätter att hylla publiken och pratar om det bästa med HV: -Det är helt klart fansen och stämningen på matcherna. Det är ett härligt gäng i laget också, men fansen är något som sticker ut när jag tittar igenom karriären. Publiken saknar motstycke.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar