Kanadensisk back kan vara aktuell för HV71

Mattias Karlsson lämnar ett hål efter sig i HV71. Nu måste hålet efter backen fyllas, och det ryktas att det är en viss kanadensare som jagas av HV71. Namnet? Ryan O’ Byrne.

HV71:s sportchef Johan Hult har sagt till tidigare JKPG Live att – Det är en rollspelare och en mer defensiv back som var i Schweiz förra året och jag vet vem det är.

Mattias Karlsson lämnade HV71 för att spela i Severstal i KHL och hans plats i HV måste ersättas. Enligt Hockeysverige ryktades det tidigare om att det var Marc-André Gragnani som skulle komma till HV, men istället så skrev han på kontrakt för New Jersey. Istället för Marc-André Gragnani ryktas det nu om att det är Ryan O’Byrne som HV jagar, och även att de har kontakt och förhandlar.

 

Skakigt för backarna i HV

HV har även drabbats av bakslag när stjärnbacken blev sjuk och missade flertalet viktiga matcher. Backarna spelar en stor roll i laget och samspelar med målvakten för att motståndarna inte ska kunna göra mål. Precis som med alla spelare så är det viktigt att dem är på topp. Vi kommer att uppdatera sidan när det står klart gällande vem som kommer att ersätta Mattias Karlsson.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar