Han tröttnade på sniglarna – nu säljer han dem på blocket

Det finns många roliga annonser på blocket, och nu har en Jönköpingsbo gjort succe med sin annons om mördarsniglar.

Vi har tidigare rapporterat om kvinnan som köpte tillbaka sin stulna cykel på Blocket. Och nu är det dags för ytterligare en annons som gör uppståndelse i Jönköping. Nämligen en annons där en man säljer ett kilo mördarsniglar.

 

Annonsen från Blocket

”De små gynnarna är plockade söndagen den 12 juli och passar utmärkt i just din trädgård, OM du är less på blommor eller längtar efter att råka pressa upp dem mellan dina tår då du springer barfota på DIN gräsmatta. Inte nog med det, du får dem förpackade i en zippåse från IKEA”

Det är en rolig annons med mycket sarkasm i. Mannen som skrev annonsen heter Daniel Claesson och han skrev annonsen när han hade tröttnat på sniglarna i trädgården. Vid tillfället för annonsen hade Daniel lyckats plocka ihop ett helt kilo med mördarsniglar som han la i en påse för att sälja på Blocket. Det hela var dock ett skämt även om en köpare är mer än välkommen att hämta upp sniglarna. Daniel skämtar om att det kanske är någon fransman som vill köpa sniglarna och äta upp dem, något som Daniel själv inte vill.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar