Här är skadeläget i HV71 – då är stjärnorna tillbaka

HV71 har utstått mängder av skador och sjukdomar den senaste tiden. Det har varit så pass många spelare som har varit borta att tränaren gick ut och sa att de skulle ha en tryout till laget, detta var dock bara ett skämt. Här kommer en recap på några av spelarna som är borta och när de kommer tillbaka ut på isen.

 

Brithén

Ted Brithén har en överbelastad handled men lagkaptenen beräknas vara spelklar mot Karlskrona. Sedan säsongen startade har han inte hunnit spel en enda match. Men förhoppningen är att han är klar för nästkommande match.

 

Tedenby

Mattias Tedenby är magsjuk. Det går inte att veta exakt när han kommer tillbaka, men klart är iallafall att stjärnan missar matchen mot Färjestad.

 

Campoli

Precis som Tedenby så är Chris Campoli magsjuk. De blev sjuka i samma veva, men det betyder inte att de är tillbaka samtidigt eftersom att magsjuka har ett individuellt förlopp. Men troligt är att han också missar matchen mot färjestad.

 

Karalahti

Karalahti kom tillbaka förra matchen och gjorde så att HV71 börjar se ut som HV71 igen. Äntligen lite goda nyheter i lagets bedrövliga sjukdoms- och skadeläge.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar