Kritiken växer mot Postnord – brevbärare avbryter rundan halvvägs

Postnord har fått utstå hård kritik när folks post inte har kommit i tid, eller uteblivit helt och hållet. Detta är ett problem som är utbrett i hela Sverige, men som på senaste tiden har blivit uppmärksammat även i Jönköping.

Många personer får sin post alldeles för sent på grund av att Postnord har dåliga rutiner eller brevbärare som helt enkelt inte sköter sitt uppdrag. Detta har lett till stor irritation hos folket och Postnord möter nu massiv kritik. När det handlar om vanliga brev eller paket så spelar någon dag hit eller dit oftast inte någon roll, även om detta såklart ska skötas, men när det kommer till viktiga papper och räkningar så är det extremt viktigt att dessa dokument når mottagaren i tid.

 

Hos kronofogden på grund av Postnord

Det har till och med hänt att personer har hamnat hos inkasso och tillslut kronofogden för att Postnord inte har levererat posten som de ska. Det handlar i de flesta fallen om uteblivna räkningar , men även om uteblivna varor. Det har hänt att Postnord inte har levererat varor, varpå mottagaren inte vill betala till företaget som de har köpt varan av. Men eftersom att företaget har skickat varan så skickar de fakturan vidare till inkasso om kunden inte betalar, trots att det är Postnords fel.

 

Läs också: Integrationsprojektet räddade fotbollsklubbens framtid.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar