Karalahti är tillbaka – HV71 kommer se ut som HV71

Karalahti fick tidigare matchstraff, men nu är han äntligen tillbaka för att spela i HV71. Laget har varit olycksdrabbat och nu senast spelade HV71 med halv styrka mot Brynäs och förlorade. Flertalet spelare är redan tillbaka och nu beräknas även Karalahti att vara tillbaka lagom tills nästa match.

Berglund är även han tillbaka efter avstängning där han nu har tjänat av sitt straff. Däremot är nyckelspelaren Erik Ersberg skadad och det bekräftas nu att han blir borta längre än förväntat. En annan viktig spelare som är borta från truppen är O´Byrne som är avstängd.

Det är så pass många spelare som är borta från laget att tränaren har gått ut och sagt att han kommer hålla en tryout på måndag. Så till alla er som är sugna på att spela i HV71, ge er iväg till ishallen! Dock var detta ett skämt från tränarens sida, men med tanke på hur olycksdrabbade HV är så är det inte omöjligt att de kommer att behöva ta in fler spelare, detta kan ske via ett lån från till exempel J20 eller ett annat lag men än så länge är det inte aktuellt.

Med Karalahti tillbaka så kommer äntligen HV att börja se ut som HV71 egentligen gör.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar