Här demonstrerar nazisterna i Jönköping – vi vill ta makten i Norden

Nordfront har skrivit en artikel om att 40 nationalsocialister var ute på gatorna i Småland för att dela ut flygblad i landskapets två största städer som är Jönköping och Växjö. Men när nazisterna delade ut flygblad så dök poliserna upp snabbt. Poliserna grep inte någon och delade heller inte ut böter, men de följde efter nazisterna och höll hela tiden koll på vad de gjorde.

Nazisterna ifrågasatte polisen om varför dem var där varpå polisen svarade att de endast var ute på sin vanliga kontrollrunda. Några av de 40 nationalsocialisterna som var ute på gatorna frågade Jönköpingsborna om det verkligen brukade vara så många poliser ute en vanlig vardag, men det var inget som de tidigare hade sett. Flertalet personer valda att prata med nazisterna och höll med om deras åsikter, medans många andra försökte få polisen att ingripa för att få bort dem från gatorna. Men trots att det var delade lägren så var det en lugn stämning. Några personer var lite hetsiga, men det var inte något som skedde som tvingade poliserna att ingripa.

Det har även varit anklagelser mot SD efter att de vägrade att radera en kommentar på deras facebooksida angående hets mot folkgrupp och mordhot.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar