Morgan Malmborg varnad av sitt parti

SD har tidigare hamnat i blåsväder när de vägrade att ta bort en kommentar som ansågs vara både hets mot folkgrupp och mordhot. Nu är det dags för nästa granskning av SD. Denna gång handlar det om att de har lämnat ut adresser till flertalet flyktingboenden.

Många personer har hotat om att bränna ner flyktingförläggningar, något som även syntes på SDs facebooksida i kommentaren som de vägrade ta bort, och därför har migrationsverket valt att sekretessbelägga adresserna till sina flyktingförläggningar. Men nu går SD Habo helt emot migrationsverkets val och anger adresserna till offentligheten. De adresserna som SD Habo anger är både till nuvarande förläggningar och till kommande flyktingboenden. Enligt SD i Habo så gör dem detta för att hjälpa till, något som Inte Rasist Men rapporterar om. SD i Habo säger: — Det är säkert en god tanke, men vi anser att transparensen är viktigare än risken. Politikerna mörkar beslut som invånarna behöver veta.

Nu får gruppledaren för SD i Habo, Morgan Malmborg, en varning. Migrationsverket är en myndighet och deras beslut ska inte gås emot på det sätter som SD Habo har gjort. Dessutom kan det innebära livsfara för de personer som bor på platserna vars adresser nu har läckt ut.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar