Heta supersporten har nått Jönköping – kommer bli en succe

Padeltennis är en sport som har blivit extremt populär de senaste åren. Och nu finns det äntligen padel tillgängligt att spela i Jönköping! Det är roligt att Jönköping inte bara är i framkant när det kommer till supersnabbt fiber och har massvis med företag baserade online, utan nu kan vi även skylta med att padel har kommit till stan.

Jönköping är en stad i Sverige som många brukar kalla för bortglömd. Men målet är att se till att vända upp och ner på Sveriges bild av Jönköping och se till att det är en av de bästa städerna i Sverige.

Padel är en sport som liknar tennis. Men till skillnad från tennis så får bollen nudda väggarna och marken när man spelar padel. Det är lite som en förenklad version av tennis. Dessutom är ett padelracket mycket hårdare än ett tennisracket vilket gör att det inte krävs lika mycket kraft i slagen. Padel är en enkel sport som passar perfekt även för nybörjare. Men med det sagt så går det även att avancera i padel och det är inte någon sport som endast sker på nybörjarnivå och är enkel, utan det finns även personer som är riktiga proffs i padel.

 

Läs också: MC träff firade med dödsryttare.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar