Litet gym bygger stora muskler

Hur stort behöver ett gym vara för att man ska kunna utföra effektiv träning? Inte stort alls. Och det har det nya gymmet i Jönköping bevisat då det går att bygga stora muskler på deras lilla gym.

För att bygga stora muskler krävs det inte ett stort utrymme utan det behövs tunga vikter, och givetvis en vilja hos den som tränar. Konditionsträning är väldigt nyttigt för kroppen och inte minst för syresättningen i kroppen. Men när det kommer till att bygga stora muskler så hjälper inte konditionsträning särskilt mycket.

Istället gäller det att köra på med tunga vikter. Gärna så tunga vikter att det är jobbigt redan på den första repetitionen. För att bygga stora muskler är det bästa att göra få repetitioner med tunga vikter snarare än att göra många repetitioner med lägre vikt. Men oavsett hur man väljer att träna så är all träning bättre än ingen träning.

Nyhet: Jönköping laddar för spektakulär dressyrtävling.

Det nya lilla gymmet i Jönköping är litet till storleken men det kan göra stora förändringar på kroppen. Vi välkomnar nytillskottet till Jönköping och ser det som positivt att det öppnar upp ännu fler platser som bjuder in till fysisk aktivitet.

Läs också: Sjätte förlusten för Tenhult.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar