Zoran Radovanovic bröt ihop i hovrättssalen

Zoran Radovanovic har begått fyra mord. Under förhör i hovrättssalen bröt han ihop och berättade om att han kände sig pressad. Detta är uppgifter som han tidigare inte har delat med sig av. Det var under ett tal som var en halvtimme långt som han grät och delade med sig av denna nya information.

Zoran Radovanovic har dömts för två fall av dubbelmord, det vill säga fyra mord. Båda fallen påminner om varandra och det handlar om äldre personer där han har mördat personerna och sedan tänt på deras hus, i hopp om att bränna upp bevis. Zoran har förvaltat pengar åt de personerna som han mördade. Men istället för att förvalta deras pengar har han använt pengarna själv. När paren ville ha tillbaka pengarna och ifrågasatte vad som hade hänt tog Zoran beslutet om att mörda paren, för att komma undan med pengarna.

 

Här kan du läsa om debatten om de smutsiga attackerna från kristna vänsterdebattörer.

 

Det står fastställt att Zoran hade ekonomiska motiv till morden. Detta är dock något som han själv nekar till och han påstår att han inte har några ekonomiska problem och att morden skedde för att han blev utpressad av en tredje part. Dock är detta helt nya uppgifter och inget som det finns någon trovärdighet i.

Zoran dömdes i tingsrätten till livstids fängelse för två dubbelmord samt grovt bedrägeri.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar