PW besked – då kan han vara tillbaka i HV71

Fredrik Pettersson-Wentzel skadade sig och har genomgått en operation av höften. Nu är han i full gång med att träna rehabiliterande för att kunna ta sig tillbaka ut på isen igen, någonting som han längtar efter. Förutom att stå i mål på planen så har en en kärlek till TV serier och framför allt Game of Thrones.

Sedan två veckor tillbaka är han åter på isen, men inte fullt ut. Det handlar om kortare stunder för att träna upp höfterna så att han så småningom kan återgå till spel. Till tidigare Sport JKPG säger han: – Men bara 20 – 40 minuter i kontrollerade former. Jag har inte riktigt testat det fullt ut än. Men det känns väldigt bra. Dag för dag ska vi testa mer och mer. Om en, två eller tre veckor kan jag förhoppningsvis vara med till 100 procent. Jag känner mig fin och det känns bra i höften. Men det gäller att ha tålamod. Hellre än vecka mer än en vecka för lite. Det får ta den tid det tar, säger Fredrik Pettersson-Wentzel.

När det kommer till Game of Thrones har han haft extra mycket tid att kolla nu när han har varit skadad. Efter det sista avsnittet la han upp en bild på sig själv och skrev Herregud GOT.

 

Läs också: Delens ilska – synd att domaren ska gå in och förstöra en hel match.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar