Stjärnan bekräftar – jag lämnar HV71

Kanadensaren Erik Christensen bekräftar att han inte kommer att förlänga sitt kontrakt med HV71. Det betyder att hans karriär i HV är över. Nu återstår frågan vad som blir hans nästa steg och vart han kommer att ta vägen.

Det var efter guldfirandet i Knektaparken som spelaren berättade att han inte kommer att förlänga sitt kontrakt. När han tillfrågades om han kommer att spela i HV även nästa säsong så svarade han: – Nej, jag tror inte det. Det mötet har inte ägt rum än men kommer förhoppningsvis göra det inom de närmaste dagarna. Jag har tillbringat de senaste månaderna med att tänka på om det här var mitt sista år. Min dotter är fyra år och min son nästan tre. Det är förmodligen tid att börja tänka på andra saker.

Han fortsätter sedan intervjun med att säga: – Vi får se under de närmaste månaderna om jag ändrar mig. Om jag bestämmer mig för att fortsätta spela kommer det inte vara här. Jag tror HV vill gå vidare och jag tror det är bäst för mig också. Jag börjar bli äldre och det finns många bra spelare här.

 

Läs också: HV71 kan tappa stjärnvärvningen.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar