HV backen hyllas efter gesten till moderklubben

Jacob Cederholm hyllas efter den generösa gesten till sin moderklubb. Det rör sig om klubben Jonstorp hockey och Jacob Cederholm har varit med och sponsrat föreningens renovering av ishallen.

 

Jonstorp ligger i Skåne och är hemmahörande i Hockeytvåan. Klubben har laddat upp inför nästkommande säsong och bland annat renoverar de sin ishall. I tid och otid har projektet fått lov att stanna upp eftersom att det inte har funnit tillräckligt med pengar till renoveringen. Detta var något som fick hela familjen Cederholm att engagera sig. Familjen har sponsrat ett fönster mellan cafeterian och ishallen, vilket gör att renoveringen kan komma ytterligare en bit fram.

 

 

Många engagerar sig efter Cederholms initiativ

Efter att familjen Cederholm sponsrade fönstret i ishallen så var det många fler som hörde av sig och ville bidra. Litet som stort, men alla bidrag är lika välkomna. En fräsch och väl fungerande ishall är inte bara viktigt för de högre uppsatta lagen, utan också för nybörjarna. Sport och rörelse är bra för alla, och en välfungerande och fräsch ishall främjar detta.

 

Läs också: Nya bakslaget för HV – stjärnan är sjuk.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar