HV backens vackra gest – lagade mat åt hemlösa

Erik Brännström spelar i NHL, närmare bestämt i laget Vegas Golden Knights som är baserade i Las Vegas. Han har tidigare spelat i HV71 som back. Nu har han gjort en sannerligen god gärning – nämligen lagat mat åt hemlösa personer i Nevada.

Läs också: HV71s mål inför säsongen – här är siktet inställt.

Det var tillsammans med hela laget Vegas Golden Knights som Erik Brännström lagade mat åt hemlösa. Det var på Catholic Charities of Southern Nevada som laget gjorde sin goda gärning. Hemlöshet är ett stort och utbrett problem i USA. De olika NHL lagen brukar flera gånger per år göra olika välgörenhetsprojekt. Det rör sig bland annat om att hälsa på svårt sjuka barn på sjukhuset, medverka på diverse events för att samla in pengar till välgörenhetsorganisationer och som nu – att laga mat till hemlösa.

Vegas Golden Knights är ett lag som är baserat i den klassiska spelstaden Las Vegas som ligger i delstaten Nevada. Det var just därför som laget lagade mat på Catholic Charities of Southern Nevada. För att se en video på när Erik Brännström och hans lagkamrater lagat mat åt hemlösa så kan du klicka här.

 

Läs också: HV71 kan tappa stjärnvärvningen.

About Anders Svärd

Lämna en kommentar